dilluns, 1 d’abril del 2013

CONSCIÈNCIA I MENT


     Una curiosa paradoxa samurai diu: el guerrer que venç al seu enemic més fort és poderós. Però el guerrer que es venç a si mateix és invencible.
      La potència de la ment i les seves facultats (la voluntat, el coratge, la decisió, la constància, el valor, la paciència ...) poden fer-te un ésser superior i doblegar els designis cecs de l'atzar.
      L'obsevació sistemàtica del que desitges en el mirall de la teva Consciència acaba sent real. Per això, no deixis que t'abordi cap pensament del que va sortir malament en el passat. Projecta les imatges de la teva consciència en direcció al futur, a tot el que pot sortir bé.  Si ho creus ho crees.
     No renunciïs a la vida que mereixes. No et conformis amb una vida de rebaixes. Nega't a jugar en una vida de segona divisió. Tu pertanys a la Lliga de Campions.
     Quan t'atreveixes a donar el primer pas cap al teu veritable destí, apareixen com del no-res les persones i les circumstàncies que t'ajuden aconseguir-ho.
     Escolta la veu de la teva Consciència, treballa amb la força de la teva ment i aconsegueix el que desitges a la teva vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada