dilluns, 27 de maig del 2013

L'espiritualitat

L'espiritualitat és un despertar a la consciència divina que esta dins nostre.


     L'espiritualitat no és una religió o una fe, és una ciència que busca descobrir les mateixes respostes dels científics tradicionals. L'espiritualitat és una ciència que busca trobar les respostes de qui som, què som, per què som aquí, d'on venim i on anem després de morir. No s'ha de confondre l'espiritualitat amb els ritus i rituals de la religió.
     L'espiritualitat és la prova personal de la hipòtesi que hi ha un poder superior que va donar origen a tota la creació; que el poder superior està dins nostre i que el poder superior pot conèixer-se.
     Cada explorador de l'espiritualitat en la seva pròpia època i ambient va descobrir que hi ha un poder superior que està darrera de tota la creació i que també és dins nostre. Ells van descobrir que som més que carn i ossos. Dins de nosaltres està un esperit diví del qual prové la nostra intel · ligència i saviesa. També van descobrir que aquesta part de nosaltres pot existir sense el cos físic.
     La ciència de l'espiritualitat busca conèixer l'Ésser que està darrere de tota la creació.
     L'espiritualitat no implica adherir-se a una creença o religió, ni obliga a complir amb rituals específics.         Tampoc es tracta de fer promeses o sacrificis per sentir-se protegit.
     L'espiritualitat és un poder que tots tenim al nostre abast, que ens dóna tot sense exigir res.
     L'espiritualitat sorgeix espontàniament, sense cap esforç, perquè està en cada un de nosaltres, només hem d'estar atents i disposats.
     Per donar aquest gran pas en l'evolució es comença amb l'auto observació, sent totalment conscients de tots els nostres actes.
     Estar atents a tot el que passa fa que ens coneguem millor, que ens comprenguem més a nosaltres mateixos, ens acceptem i ens perdonem, perquè som éssers perfectibles però no perfectes.
     L'espiritualitat es manifesta en tota la nostra vida, influeix en el nostre estat d'ànim i en el nostre entorn i produeix resultats pràctics; ens permet acabar amb la dualitat èxit / fracàs i alliberar-nos de tot mandat intern après.
    Si aconseguim sintonitzar amb el nostre esperit ens podrem identificar amb el nostre ésser interior que és sempre jove, perfecte i etern.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada