dilluns, 4 de novembre del 2013

Reiki i cancer

      Recordem que el Reiki canalitza l'energia que ens envolta per curar a nivell físic, emocional i mental. És una tècnica summament eficaç per tractar el càncer. S'utilitza en hospitals als EUA, França i Anglaterra  com a tractament complementari en Unitats Oncològiques per reduir el dolor causat pel càncer i els efectes secundaris del seu tractament.
     El propòsit principal de Reiki és curar, perquè el pacient se senti bé. Molts en diuen "Energia Intel. ligent" perquè actua de forma automàtica on més es necessita.

A curt termini ------ Efecte pal.liatiu
     Millora el dolor produït per la malaltia. Serveix com a complement a tractaments convencionals de quimioteràpia i radiació. A més, puja els nivells energètics del pacient. L'efecte se sol notar a partir de la primera sessió.

Mitj termini ------- Sanació de la malaltia
     Treballa sobre el càncer en si, mitjançant diverses sessions que poden variar des de quatre tractaments fins a diversos mesos, depenent de la gravetat. Hi ha casos documentats on el tumor es redueix de mida o desapareix per complet.

Llarg termini ------- Sanació de la causa
     Considerem que les malalties tenen un origen emocional o de desequilibri de l'ésser. L'experiència demostra que per a una solució definitiva, s'ha d'investigar l'origen d'aquesta malaltia per evitar que torni a passar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada