diumenge, 12 de juny del 2016

Onze motius per prendre Flors de Bach


      Segurament podríem trobar alguns motius més per prendre Flors de Bach però aqui us deixem aquests onze




     1- Manca de contraindicacions:
Poden ser utilitzades tant per a nadons com ancians, embarassades, malalts de tot tipus, animals i plantes.

     2- Manca d'efectes adversos o secundaris:
Contràriament al que ha vegades s'ha dit, gairebé mai aguditzen els símptomes, ni es pot parlar de crisi curatives, ja que la medicina Floral no té res en comú amb la al·lopatia ni amb l'homeopatia.

     3- Compatibilitat amb qualsevol altre tractament:
En actuar a nivells més subtils que l'homeopatia i alopatía la Teràpia Floral no es veu afectada per elles ni els medicaments per les essències, es complementen perfectament. 

     4- Accesibilitat
Qualsevol persona mitjanament sensible si sap distingir les flors, pot autodiagnosticar-se

     5- Baix cost
El més car d'un tractament floral és el preu del. flascó comptagotes
     6- Seguretat
Hi ha una àmplia experiència (més de 70 anys) en la seva utilització, a més d'una gran documentació sobre el tema, el que converteix les flors de Bach, en un sistema sòlid i fiable.

     7- Acció a  nivell energètic subtil;
 Actuen de forma vibracional en un nivell enérgetic profund, arribant a partir d'aquí a les estructures físiques.

     8- Actuació  en la causa real de la malaltia:
Les essències posseeixen la potència suficient i la informació adequada per actuar als nivells causants de la malaltia, independentment de la intenció o formació del terapeuta. Les flors modifiquen el que calgui modificar.

     9- Acció en tots els plànols possibles: 
Els remeis actuen en tots els plànols de qui els pren. Per això actuen en transtorns de tot tipus, ja siguin físics, emocionals, mentals o espirituals. La teràpia floral pot considerar-se per tant un tractament holístic, que contempla a la persona com un tot integrat i interdependent.

     10- Polaritzades a nivell evolutiu::
Les essències florals, van ser triades i preparades per a l'evolució integral de l'ésser humà, de manera que independentment del que estiguem tractant, i qualsevol que sigui la motivació de qui les pren, les flors actuen amb la connexió ésser Superior / Personalitat. Això té una sèrie de repercussions beneficioses per a qui les pren, no només en l'aspecte mental, físic i emocional, sinó també en l'espiritual.

     11- Selectivitat d'actuació: 
Només actuen a nivell de la desharmonia, ja que cada essència té un patró vibracional diferent, amb una freqüència que coincideix amb el patró negatiu a corregir. D'aquesta manera, si donem una flor equivocada, simplement no actua, de manera que s'anul·la tota possibilitat de perjudicar el pacient.

                             ( Escrit de Ricardo Orozco(Metge i Terapeuta floral) del llibre Manual de                                                                                                     terapeutas avanzados)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada