diumenge, 15 de gener del 2017

Responsables de la nostra salut


      Nosaltres som responsables en un percentatge molt alt de la nostra salut i de la nostra malaltia.            Però això no s'ha de percebre de forma negativa, sinó tot el contrari, hi ha ocult un missatge positiu. De la mateixa manera que tenim el poder de crear-nos una malaltia, tenim el poder de curar-nos aquesta malaltia.
     La nostra ment és tremendament poderosa, ens pot enfonsar i emmalaltir però al mateix temps ens pot salvar i sanar. Només depèn de nosaltres.

     Dins nostre, en el nostre interior més profund, hi ha un lloc des del qual totes les coses són possibles. Els terapeutes estem per ajudar però qui realment es cura és el pacient, el propi malalt, i es cura quan decideix curar-se. Quan decideix anar cap al seu interior i preguntar-se que està fent malament, o potser hauríem de dir que està pensant malament i per tant sentint-se malament.

     És responsabilitat de cada un de nosaltres, el cercar, indagar, qüestionar, perseverar fins a poder trobar el missatge, l'ensenyament valuós que s'amaga en cada situació, succés, vivència, circumstància, símptoma i malaltia.

     A tots ens resulta força dolorós assumir la nostra responsabilitat total en la nostra vida, les nostres circumstàncies i situació de vida. I sempre tendim a evadir-nos d'aquesta responsabilitat i buscar la culpa a l'exterior.

     Quan el nostre cos, ment, emocions i accions estiguin en harmonia serà quan estiguem en sintonia, en un òptim estat vibracional i per tant es manifestarà una salut plena. L'única forma de començar a controlar la nostra pròpia vida és controlar la nostra forma de veure la vida, la nostra manera de pensar i de sentir, i així controlarem les nostres  paraules i les nostres accions.

     Tot el que pensem i creiem, justament va creant el nostre destí i futur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada