diumenge, 3 de febrer del 2013

Febrer: Les il.lusions

    " La meva major il.lusió és continuar tenint il.lusions."  (José Narosky)


      La il-lusió és allò que fa que gaudim de cada dia amb plenitud i entusiasme, ens ajuda a contemplar darrera de cada esdeveniment cert misteri i curiositat. D'aquesta manera aconseguirem donar més qualitat a la nostra vida i omplir-la de nous desitjos per al futur.

     Sol passar que tenim poca capacitat per il · lusionar-nos, perquè fem dependre la nostra felicitat de grans esdeveniments que gairebé mai passen.

     La capacitat d'il · lusió està en el nostre interior, en la interpretació que fem de la nostra vida i del que ens passa, en com manegem el que molt o poc que tenim, en benefici propi i dels que ens envolten.

     La clau principal està en l'entusiasme i capacitat de gaudir de cada moment, en la motivació personal, en l'obstinació que es posi a fer que cada dia sigui plaent. Això depèn d'un mateix, som nosaltres els que hem de decidir el que volem fer amb la nostra vida.

     Cada dia abans d'iniciar la jornada intenta posar en ordre les teves idees, afectes, sentiments i motivacions i treu de la teva ment pensaments i sentiments negatius per donar pas a l'optimisme i actitud positiva que t'ajudarà a deixar-te envair per la bellesa de les coses petites , quotidianes i aparentment insignificants i trivials.

     Gaudeix del moment, del dia a dia, no li donis moltes voltes a les coses i no t'obsessionis amb el futur.

     Intenta introduir petits canvis i alguna novetat en les teves activitats diàries i intenta realitzar altres de caràcter més nou, que constitueixin per a tu una font d'il · lusió.

     Intenta ser agraït amb el que t'ofereix la vida. La majoria de les vegades valorem més el que no tenim que allò que hem aconseguit tenir. Procura pensar cada dia en diverses coses per les que hauries d'estar agraït.

     Lluita pel que creus que val la pena i no oblidis que tot suposa esforç, molta força de voluntat, i de lluitar fa que ens sentim vius i il · lusionats pel que fem.

     Si et costa complir el que t'has proposat, no et desil · lusions i no et culpis, tingues confiança en tu mateix, i no oblidis que la clau no està en no cometre errors sinó a rectificar i recomençar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada