dimecres, 19 de novembre del 2014

Les Flors de Bach i els nens

   
 
      La teràpia floral és una de les teràpies més factibles per als nens, donat que no tenen cap efecte secundari, ni es contraposen a cap medicament que puguin estar prenent. És per això que les flors de Bach són un bon complement per al sistema de la medecina convencional, sobretot en nens amb trastorns de la personalitat, problemes de dèficit d’atenció, falta de concentració, hiperactivitat, desordres emocionals, pors, insomni, agressivitat, etc,.

     Treballar amb nens des de la teràpia floral sempre és molt satisfactori, doncs els seus efectes generalment són ràpids, i no són necessàries moltes sessions, ja que en aquesta etapa de la infància encara no han anat col·locant capes i capes d' emocions

     Els nens són esponges del medi en què viuen i és per això que tendeixen a fer seus els estats emocionals de la gent gran i les seves circumstàncies. No ens equivoquem a pensar que un nen no té problemes, perquè el seu món és molt més complex del que puguem pensar i les seves vivències són tant o més intenses que les dels adults

     L’ infància és un temps de continus canvis: naixement, guarderia, el col·legi etc., de vegades un nen es torna més tancat i ho atribuïm al fet que està canviant, diem coses com "tant simpàtic que era de més petit i ara és tan esquerp” era molt sociable a l'escola bressol i ara cap nen se li pot apropar ", "dormia d'una tirada a la nit i ara es desperta contínuament”. El que està clar és que un nen ha de somriure, relacionar-se amb altres nens i dormir tranquil tota la nit.

     Ja sigui per canvis externs a la seva vida o pels propis del seu desenvolupament com a persona, les Flors de Bach ajuden de forma extraordinària a resoldre de forma suau i equilibrada els problemes que vagin sorgint. Els resultats que s’obtenen són millors en els infants que en qualsevol adult perquè ells no estan condicionats, no saben que s'estan tractant i així les essències florals fan la seva tasca de forma gairebé màgica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada