dilluns, 3 de novembre del 2014

Qüestions Espirituals

     Quines són les raons de seguir un camí espiritual?
     Potser estem buscant un propòsit més elevat, alguna cosa que dongui sentit a la nostra vida. Hem de trobar un procediment interior i més efectiu per gestionar els nostres problemes.
   
     Potser aspirem a descobrir una felicitat perdurable, però els mètodes que fins ara hem provat per afrontar les nostres incerteses no han estat gaire eficaços.
   
     Encara que el món material ens proporciona moltes comoditats i respostes pràctiques, no sempre ens aporta la satisfacció que busquem.
   
     Les qüestions espirituals sorgeixen de la urgència per trobar una manera de viure diferent i més satisfactòria, i són part de la nostra necessitat d'una veritat més profunda.
   
     Hi ha moltes religions i filosofies que ofereixen una gran varietat de respostes. No és fàcil escollir un camí per seguir. Sembla, però, que hi ha un ideal que tota tradició religiosa valora: l'altruisme.
   
     Una persona amb una realització espiritual autèntica està dedicada als altres.No estem suggerint que hàgim d'esdevenir sants, però està clar que la bondat i la generositat són recursos espirituals creatius i inspiradors.

     Sigui quin sigui el camí espiritual que escollim, ser altruista ens porta a una plenitud autèntica.
                                     
                                                                              (del llibre La transformació de la ment)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada