dimecres, 11 de maig del 2016

STAR OF BETHLEHEM

    



      STAR OF BETHLEHEM-ESTRELLA DE BELEN o (Leche de Gallina)

      Descripció del Dr. Edward Bach

     "Per als que pateixen un gran malestar a causa d'esdeveniments que els hi han produït una gran infelicitat. El xoc causat per greus notícies, la pèrdua d'un ésser estimat, l'ensurt que segueix a un accident o coses semblants. Aquest remei porta alleujament als que durant algun temps es neguen a acceptar consol.

      Característiques psicològiques

      El patró mental d'aquest estat emocional, és la lluita per mantenir-se sencers, complets, a causa del gran sofriment que un estat es xoc provoca, desorientant i desordenant la consciència.

      Característiques psicosomàtiques

      El xoc és tota repercussió energètica directa que el nostre sistema energètic no pot assimilar i que  reacciona amb una distorsió, independentment que aquesta distorsió hagi estat registrada per la personalitat de presa conscient o no.
Moltes de les mal anomenades malalties psicosomàtiques poden tenir la seva causa en un xoc i per tant en un trauma energètic no resolt.

      Característiques espirituals

     El bloqueig energètic típic de Star of Bethlehem es manifesta en la separació de la personalitat de la direcció del seu Jo Superior. La personalitat s'aparta de tot allò que no vol sentir o afrontar.

     Aquest remei evita que els bloquejos psíquics o emocionals degenerin en malalties. Ajuda a enfrontar-se a situacions traumàtiques proporcionant una pau interna
És com un bàlsam per al dolor. El Dr.Bach deia sobre aquesta flor: "És el consol de l'ànima i calma els dolors i les penes."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada