dijous, 28 d’abril del 2016

LARCH

         

      
     LARCH-ALERCE ALERÇ

      Definició del Dr. Edwars Bach


     "Pe rels què no es consideren tan bons ni tan capaços com els altres, que sempre esperen el fracàs i pensen que mai aconseguirant l'èxit i per això no s'arrisquen i ni tan sols fan un intent prou fort per aconseguir-ho"

     Característiques psicològiques:

     La personalitat LARCH manca de confiança en si mateix .
Té un sentiment real d'inferioritat que el porta a anticipar-se al fracàs No dubte de les seves aptituds, està convençut, té la certesa, de la seva incapacitat. Aquest sentiment resulta paradoxal per als altres, ja que en general es tracta de gent molt capaç.
L'error consisteix en  que la personalitat s'aferra massa a experiències negatives passades, en lloc de deixar-se guiar per la confiança en el seu JO Superior, conscient que els èxits i fracassos són valuosos en la mateixa mesura per l'evolució.
La inseguretat no està donada per la por ni pel dubte, sinó pel sentir-se inferior.

     Característiques psicosomàtiques:

     Les zones de l'organisme que més podrien ressentir-se per el patró negatiu d'aquesta flor serien la columna vertebral, esquena, espatlles i coll. El complex d'inferioritat, la infravaloració i el desànim poden conduir a la persona a una depressió. També es útil en casos d'impotència en l'home i frigidesa en la dona.
En els períodes de recuperació de qualsevol malaltia en què no hi ha confiança en la recuperació aquesta flor és de gran utilitat.

     Característiques espirituals:

     Limitació espiritual  S'autolimiten en la seva evolució.
     Aquest remei ajuda a corregir els programes negatius de la personalitat en l'autolimitació  i fa aflorar les aptituds desaprofitades.
 D'aquesta manera, assistit per la confiança i per la seguretat en si mateix, afronta noves experiències i comprèn que no existeix el fracàs sinó el fluir.

     Nens:

     En nens aquest remei és molt útil  per combatre cert tipus de fracàs escolar en el què predomina el sentiment d'inferioritat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada