dimecres, 16 de gener del 2013

Aconseguir els nostres objectius amb teràpia floral

     Saber plantejar l'objectiu, així com el camí que seguirem i els mitjans que aplicarem per aconseguir-ho són tant o més importants que la motivació que hi posarem. Sovint complir aquests propòsits implica modificar algun hàbit i és ben sabut que les velles costums no desapareixen d'un dia per l'altre. És més, sovint ens resistim a cambiar-les per l'esforç que suposen.
     No obstant això, la realització dels nostres desitjos i projectes dependrà en gran mesura de la voluntat i l'esforç que apliquem, cal lluitar per aconseguir els nostres propòsits i esforçar-nos perquè no quedin en una mera intenció.
     Així, aconseguir qualsevol meta implica actuar, és a dir, adoptar i mantenir una actitud activa davant la vida. Per això és important tenir realment ganes de fer-ho. Sovint mantenim la voluntat durant poc temps i deixem d'esforçar-nos, de manera que en el transcurs de l'any, i a mesura que passen els mesos solen aparèixer sentiments de desànim, desil • lusió o frustració.
Es per tot això que les Flors de Bach son una bona eina per ajudar-nos a aconseguir els objectius que ens proposem. Ens ajudaran en els moments de desànim, d’incertesa, a tenir mes força de voluntat, a posibles pors que puguin sorgir, etc. En definitiva per eliminar situacions i sentiments ja viscuts que ens condicionen a l'hora d'avançar (creences limitants).
     Això sí, el tractament serà personalitzat, depenent del que cada persona es vagi trobant en el seu camí cap al seu objectiu personal.
                                      Montse Gibrat  Terapeuta floral









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada