diumenge, 27 de gener del 2013

El Reiki i l'embaràs


     Rebre Reiki durant l'embaràs és una garantia d'equilibri emocional i físic tant per a la mare com per al nen. El Reiki no té efectes secundaris, no pot fer mal. En les primeres etapes de l'embaràs alleuja l'estrès, les nàusees, la por, els canvis corporals, dolors lumbars, mals de cap, ansietat i tot tipus de símptomes desagradables que poden aparèixer en aquest període.
     A mesura que arriba el moment del part les sessions de Reiki ens van preparant per a aquest important moment ja que el cos de la futura mare rebrà l'energia adequada en aquelles zones de la dona que més treballarant a l'hora del part. El Reiki restableix la salut i l'equilibri de la mare i el nadó.
     D'acord amb un estudi dut a terme a l'hospital Universitari de Hartford, a Connecticut, es va comprovar que l'aplicació de Reiki durant l'embaràs va disminuir l'ansietat de les futures mares en un 94%, les nàusees en el 80%, el dolor en el 78% i va millorar el somni en el 86%. La profunda relaxació i pau que s'experimenta durant i després d'una sessió de Reiki és, sens dubte, de gran benefici en els embarassos.
     És per tot això que el Reiki:
     • Potencia la comunicació interior entre mare i fill.
     • Prepara físicament a la mare per al treball del part i el naixement.
     • Restaura l'harmonia i equilibri del cos davant els canvis hormonals.
     • Alleuja els dolors lumbars.
     • Mitiga la inflamació i sensació de pesadesa a les cames i peus.
 
      Un altre moment a tenir en compte és el de tornada a casa amb el nadó. En aquesta etapa la mare travessa múltiples canvis hormonals que alteren el seu estat emocional. Així tambè després del part, l'energia s'anirà estabilitzant en les zones que calgui, en les parts del cos que més hagin "patit" per l'esforç del moment.       A més, s'obre un important període de reajustament en la relació mare / fill. El Reiki redueix la càrrega emocional que suposa tota aquesta adaptació, reduint l'estrès i l'ansietat. Els nadons també s'adapten fàcilment a l'entorn quan les seves mares han rebut Reiki durant l'embaràs. El Reiki disminueix la possible sensació d'angoixa de la mare en la seva adaptació al nou nadó i ajuda a una recuperació més ràpida del part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada