dimecres, 13 d’abril del 2016

CHERRY PLUM

     Aprofitant la primavera, època de floració de la majoria de flors que componen el sistema Bach us anirem deixant en detall perquè serveixen algunes d'elles.


    CHERRY PLUM - CEREZO - CIRERER



     Definició del Dr. Edward Bach:

     "Per als que tenen por que la ment estigui excessivament tensionada. Que tenen por de perdre la raó, fer coses horribles i espantoses que no desitgen, que saben que son  incorrectes i no obstant això, apareixen en el pensament i l'impuls de fer-les."


     Característiques psicològiques:

     En l'estat Cherry Plum negatiu la ment ha estat sotmesa a una tensió exagerada en la qual l'angoixa, la tortura mental o física i la desesperació han estat una constant.
     La por està produïda perquè la ment és conscient que no podrà resistir aquesta situació per molt més temps i que l'autocontrol és d'una gran precarietat. La persona és conscient que malgrat la seva lluita per a  l'autodomini, aquest esclat pot produir-se en qualsevol moment.
     En els nens aquest estat negatiu pot donar-se com sobtats i incontrolables accessos d'ira, en els quals es llancen per terra, trenquen objectes, donen puntades etc.

     Característiques psicosomàtiques:

    Agitació física, qualsevol símptoma que suposi una pèrdua de control com: bulímia i anorèxia. Compulsió al menjar, alcoholisme, drogues, tabaquisme, etc Molt útil en problemes menstruals


     El remei aporta calma, serenitat, equilibri, força mental i seguretat en un mateix i sobretot control en qualsevol situació, motiu pel qual aquest remei és un dels cinc que componen el Remei Rescat.

                                          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada