divendres, 1 d’abril del 2016

Kit bàsic d'Aromateràpia


Els olis essencials que composen el "kit" bàsic d'Aromaterapia son :


  • Oli Essencial de Lavanda
  • Oli Essencial de Azahar
  • Oli Essencial d'Eucaliptus
  • Oli Essencial de Gessamí
  • Oli Essencial de Llimona
  • Oli Essencial de Menta


     Aquests són els Olis Essencials d'ús comú, amb els quals podrem començar a fer-preparacions i experimentar en aquest mon apassionant dels olis.

     Oli Essencial de Lavanda  "el comodí de l'aromateràpia", anomenat així per els seus múltiples i fabulosos efectes terapèutics. Si no sabem quin oli essencial posar provem amb la Lavanda! veurem que mai falla.
 L'oli essencial de Lavanda posseeix tres propietats Aromaterapéuticas molt importants a destacar: el seu fabulós efecte relaxant, la depuració d'idees obsessives o pensaments remugants i per calmar el mal humor  i els temperaments colèrics.
A nivell de cosmètica  és el principal aliat de la nostra pell,


     Oli Essencial de Azahar és ideal per calmar l'ansietat. Es  coneix com el ansiolític de l'Aromateràpia. També és l'oli essencial recomanat en cas de atacs de pànic o crisi d'angoixa, per poder descansar o dormir bé, i per els terrors i malsons nocturns.
A nivell cosmètic resulta un oli ideal per al tractament de pells sensibles o atrotinades, suavitzant les arrugues de la cara i alleujant pells seques o maltractades.

     Oli Essencial d'Eucaliptus es conegut per  les seves propietats purificadores del sistema respiratori, i així com per  ajudar-nos a respirar de manera "neta i fresca", també produeix el mateix efecte en els nostres ambients. La seva reputació és coneguda per alleujar grips, sinusitis, refredats, refredats i congestions nasals.

     Oli Essencial de Gessamí ens brinda seguretat, energia, força, sexualitat i activitat.
És un excel·lent antidepressiu, portant alegria i energia, i elevant la nostra autoestima i permetent-nos sentir més segurs amb nosaltres, de les nostres idees i de les nostres decisions.
A nivell cosmètic aquest oli és ideal per a pells seques i per ajudar a la regeneració cel·lular, com és el cas d'arrugues, cicatrius o estries.

     Oli Essencial de Llimona, a més de ser un excel·lent depurador d'energies negatives, ens brinda energia, alegria i bon humor. També ens ajuda a ser més honestos i a establir relacions interpersonals més sinceres, ens porta a ser més autèntics i espontanis.
A nivell cosmètic és fa servir en casos d'acne i pells grasses.

     Oli Essencial de Menta, es troba associat amb tots els trastorns relacionats amb la ment: mal de cap, falta d'atenció, falta de concentració, embotiment mental, cansament o esgotament mental. És ideal en època d'exàmens o d'un intens esforç mental !. A nivell físic també pot anar be  en cas de grip, congestions o refredats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada