dijous, 8 de novembre del 2012

DONAR, El secret de l'abundància


 
     L'abundància és un tema fascinant. Entendre bé et pot fer ric en molts sentits. Anem a examinar l'arrel de l'abundància, que està en DONAR.
     Fins fa uns anys, vaig pensar que el concepte, "Només rebs el que dónes" era una tonteria il. lògica. És a dir, si penses en això, ¿com pot ser que donar estigui relacionat amb rebre? No és veritat que com més estalvies, més tens?
     No va ser fins fa poc que he arribat a comprendre el secret de la vida abundant i de tenir tot el que vulguis. El secret és donar.
     HAS de donar per poder rebre. Sí, és un concepte religiós, però també és universalment cert.
     Deixa explicar com funciona l'abundància (i com arribar a ser ric) des d'un punt de vista hipnoteràpeutic.

     Quan acumulem coses i som garrepes amb els diners, el temps, etc., Envíem a la nostra ment subconscient el missatge que l'univers no és un lloc segur i que hem de recollir coses i acumular si volem tenir-les.
     Les persones que han viscut les diferents etapes de crisi, sovint senten que necessiten acumular tants diners i tantes coses com sigui possible. Moltes vegades les seves llars són un desordre ... amb totes les coses que mantenen "per si de cas". Senten que l'univers podria tallar el subministrament en qualsevol moment, de manera que han de mantenir les coses i aferrar-se a elles. Aquesta idea d'aferrar, acumular i guardar és l'oposat a una mentalitat d'abundància.

     L'univers està sempre disposat a donar més. SEMPRE hi haurà més diners i més oportunitats. Jo prefereixo anomenar aquest tipus de mentalitat abundant "viure amb la mà oberta". Quan tens la mà oberta, pot donar i rebre.
     Quan vius d'aquesta manera: donant, compartint i deixant anar les preocupacions pel futur, vius abundantment. Envies una senyal al teu subconscient que és segur deixar anar i que estàs llest per donar i rebre. La mà tancada no és realment segura perquè, encara que no perds el que tens en ella, no pots rebre més. No es pot viure abundantment. És un cercle tancat que no condueix enlloc.

     Obre la mà i viu la vida com una persona lliure. L'univers està disposat a donar-te tot el que necessitis, un cop que estiguis a punt per rebre'l, tornar-li a donar i tornar a rebre. Això permet un flux constant d'energia en la teva vida.

                                           Gustavo González (www.balancesaludybienestar.com)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada