dissabte, 3 de novembre del 2012

Ser agraït


     Potser una de les coses més importants a la vida és ser agraït.





     Per més que tinguem problemes o que no puguem aconseguir alguns somnis que desitgem molt.     L'agraïment és una manera de veure el got mig ple, i de tenir una actitud que ens permet estar permanentment oberts a rebre encara més.
     Sempre hi ha raons per agrair. En el personal, tracte de enfocar en totes les coses bones que aquesta vida t'ha donat, la possibilitat de tenir una família, de gaudir de salut, d'estar envoltat de gent que t'estima, de menjar cada dia ... Si ho pensem bé, la llista pot ser pràcticament inacabable.
     És clar que ens falten coses, més que a algunes persones, menys que a altres. Potser no tens tot el que desitjaries. Del que no tens, intenta aconseguir el possible (i algunes coses menys possibles també), i enten que no es pot aconseguir absolutament tot. El que no tenim moltes vegades ens mostra camins per superar-nos, per esforçar-nos més, per aprendre de nosaltres mateixos, per acceptar el que no podem canviar i per, novament, agrair per totes les benediccions amb què ens han satisfet.
     Tens molt més del que creus, i probablement, molt més del que necessites per ser feliç. Només cal que, per un instant, et connectis amb això internament, i agraexis perquè  esta present a  la teva vida.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada