dimecres, 21 de novembre del 2012

L'ansietat i les flors de Bach

     L'ansietat està cada dia més present, afectant de moltes maneres diferents el desenvolupament de la vida de les persones. Vivim en un món complicat i de vegades no trobem el sentit a la nostra vida, perdem el contacte amb el nostre ésser interior, amb el nostre esperit i ens enfonsem en un pou del qual no trobem la manera de sortir.
     Normalment quan s'experimenta algun tipus d'ansietat, l'individu no sap del cert que és el que l'està provocant, precisament allà resideix el seu impacte, en el desconeixement de la causa que motiva aquesta emoció negativa, a diferència de la por que està associada cap alguna cosa específica i definida, l'ansietat és indefinida i difusa.
     Quan se sent ansietat es manifesta com una intranquil · litat general, acompanyada d'alteració emocional i certa ofuscació mental. L'individu en qüestió sap que alguna cosa no està bé, però no pot precisar amb exactitud què és el que li està passant.
     Les Flors de Bach es presenten com una teràpia plena efectiva en el tractament de l'ansietat, ja que actuen sobre el nivell més elevat de la nostra consciència ajudant-nos a eliminar els estats d'ànim negatius. Les Flors de Bach per l'ansietat, combinen i es complementen perfectament amb altres tractaments.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada