dimecres, 31 d’octubre del 2012

Les pors i les Flors de Bach



     Temors, pors, pànic, terror. Els diferents estadis d'aquests sentiments afecten per igual al cos físic i alteren l'existència.
     De vegades creiem que perquè ignorem els nostres temors, ells no tenen cap incidència sobre la nostra vida. Aquesta és, però, la raó per la qual ells tenen el domini de la persona: són les ombres que habiten a l'interior i que ens ataquen quan menys ens ho esperem, fent, que la ment es desviï del rumb i dels objectius que ens haviem plantejat. A partir d'aquest moment, aquest sentiment que podia en un principi ser mínim o menyspreable, comença a créixer fins a ocupar tots els nostres pensaments, altera els nostres ritmes biològics, el nostre somni, la nostra digestió, en definitiva perjudica el nostre cos de mil maneres possibles.
     Quina és la funció que compleixen les flors de Bach en aquest.punt? Si tenim en compte que la por és un sentiment que la persona instal.la en la seva ment en un moment donat de la seva vida a causa de circumstàncies externes que el superen, podem afirmar que no és una cosa que portem genèticament, de manera que si poguéssim tornar a l'essència original, estaríem lliures. A poc a poc les flors van restablint la vibració normal energètica que havia estat alterada per aquest fet o circumstància, alliberant, netejant el camp energètic de qualsevol influència externa que es pugui haver instal · lat. Això significa que sense adonar-nos, gradualment va ressorgint la pau interior a mesura que reapareix la força que havia quedat "tapada" dins de l'ésser per aquest sentiment de por.
     Cal comprendre quina és la causa que va motivar l'aparició de la por, i ajudar a la persona a alliberar -la sense que aquesta neteja sigui traumàtica, sinó deixant que les flors actuin per si mateixes fent que el sentiment negatiu desaparegui i, de forma natural, la persona torni a ser ella mateixa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada